01 Ocak 1970 - Perşembe

İbresi 500'ü gösteriyor

Süper otomobil denince akla gelen ilk markalardan olan Bugatti, yeni modellerini tanıtmaya devam ediyor.

Magazin
404 okunma
Google News
1/6
Bugatti W16 Mistral Roadster, 2015 yılında piyasaya sürülen Veyron Grand Sport Vitesse’den bu yana Bugatti’nin çıkardığı ilk üstü açık otomobil olma özelliğine de sahip.

Google News
2/6
İsmini Fransa’nın güneyinde esen Mistral rüzgarından alan yeni model, Bugatti Chiron temelleri üzerinde yükseliyor. Bugatti, bu oldukça özel üstü açık otomobilden sadece 99 adet üretileceğini açıkladı.

Google News
3/6
1.600 beygir güç ve 1.600 Nm tork üretebilen çift turbo beslemeli W16 motora sahip olan model, önemli performans rakamları vadediyor.

Google News
4/6
Bugatti Chiron Super Sport 300+ ile aynı motoru paylaşan Mistral, üstü açık olması nedeniyle maalesef Chiron kadar yüksek rakamlara çıkamayacak. Ancak Bugatti mühendisleri yeni modelleri hakkında oldukça iddialı.

Google News
5/6
Aracın tasarımına göz attığımızda ise, her ne kadar altyapısını Chiron ile paylaşıyor olsa da bu modelden büyük oranda ayrıştığını görüyoruz.

Google News
6/6
Aracın ön bölümüne baktığımızda, Bugatti’nin imzası haline gelen ızgarayı çok daha büyük bir şekilde karşımıza çıkıyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
İlginizi Çekebilir
İbresi 500'ü gösteriyor
İbresi 500'ü gösteriyor